O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika.
kola Eurolige. 05 Bosna u velikom derbiju bh. košarke razbila Široki Na parketu sarajevske Skenderije večeras je u sklopu 11. kola Prvenstva BiH za košarkaše odigran veliki derbi, klasik bh. košarke između Bosne Meridianbet i Širokog. Ostali sportovi 13. 2023 08 SP za rukometašice: Crna Gora eliminisana, Danska i Švedska se plasirale u polufinale Odigrane su dvije utakmice četvrtine finala Svjetskog prvenstva za rukometašice.
Tuzla City rezultati uživo, rezultati, raspored, Tuzla City - Sloga Doboj uživo | Nogomet, Bosna & HercegovinaPOMOĆ: Vi ste na Tuzla City rezultati stranici u sekciji Nogomet/Bosna & Hercegovina. Rezultati. com stranica nudi rezultate uživo, konačne i trenutne rezultate, poredak i detalje utakmice (strijelci, crveni kartoni, usporedbu tečajeva... ) za ekipu Tuzla City. Osim rezultata za ekipu Tuzla City, možete pratiti preko 1000 nogometnih natjecanja iz više od 90 zemalja diljem svijeta na Rezultati.
FK Tuzla City - rezultati uživo, raspored & statistike igrača FK Tuzla City igra sljedeću utakmicu FK Sloga Meridian protiv tima 16. pro 2023. 12:00:00 UTC u sklopu natjecanja Premijer Liga. Kad utakmica započne, moći ćete ...
Serie A Genoa i Juventus remizirali: Inter ima priliku povećati bodovnu prednost nad Starom damom Genoa i Juventus su remizirali rezultatom 1:1 u utakmici 16. kola italijanske Serije A. Rukomet 30 Bh. sudije dijelile pravdu na polufinalnom meču: Norveška i Francuska u finalu SP za rukometašice Odigrani su susreti polufinala Svjetskog prvenstva za rukometašice. Prolazak u finale izborile su reprezentacije Norveške i Francuske. FIBA 27 Marković: Obavijestili su me da ne dolazim na treninge, ali sam još pod ugovorom "Nenad Marković više nije trener francuskog prvoligaša Dijona", vijest je koju su jučer čitali ljubitelji košarke u Bosni i Hercegovini.
2023. "KOPI PEJST" NAPADAČA OLIMPIJAKOSA: Podense opet matira Ilića / 14. 2023. MAJSTORIJA PODENSEA: Olimpijakos duplirao prednost protiv TSC-a / 14. 2023. EL KABI NE PRAŠTA GREŠKE: Vodeći gol Olimpijakosa protiv TSC-a / 14. 2023. prije 9 sati 22: 03 Tegeltija: Sada na odmor, nakon toga nastavljamo ka cilju Predsjednik FK Borac Banja Luka Milan Tegeltija na društvenoj mreži "X" komentarisao je novu pobjedu Borca. prije 11 sati 43 Čubrilo: Rožman me trenirao u Domžalama, mislim da će napraviti super uspjehe Fudbaler Igmana Marko Čubrilo govorio je za MeridianSportBH i dotakao se različitih tema, poput dosadašnjeg toka karijere te odnosa sa trenerom Edisom Mulalićem. 07 Karačić: Borac je apsolutno zasluženo pobijedio Marinović: Mogu biti ponosan na svoje igrače, pokazali su karakter i zalaganje 49 Borac slavio u Posušju i učvrstio se na vrhu tabele prije 14 sati 17: 16 Bivši reprezentativac Jugoslavije preuzima klupu Zrinjskog Nakon što je Krunoslav Rendulić napustio Zrinjski, kao potencijalni nasljednici spominjali su se Stjepan Tomas, Željko Kopić, Ante Čačić, čak i Robert Prosinečki, ali onda je privremeno na klupu Plemića postavljen Mario Ivanković.
NBA 10 Kerr: Suspenzija Greena ima smisla, to je prilika za njega Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr komentarisao je posljednji ispad Draymonda Greena u kojem je udario Jusufa Nurkića. prije 23 sata 08: 22 Jokić odigrao za historiju i odveo Nuggetse do ubjedljive pobjede Košarkaši Denver Nuggetsa pred svojom su publikom u noći na petak pobijedili Brooklyn Netse 124:101. Euroliga 14. 2023 Real rutinski savladao Bayern, skromna partija Džanana Muse Real Madrid je ostvario rutinsku pobjedu nad Bayernom u susretu 14.
Tuzla City - Sloga Doboj: Premier League - Nogomet. Gdje gledati besplatni prijenos Uživo na TV ili online streamu, TV program uživo, izravni prijenosVodič sportova Uživo na TV | Nikada ne propusti još jedan meč uživo! Nogomet Premier League #11 #5 Tko če pobjediti Uživo na TV 14:00 Subota, 12-16-2023 Arena Sport 5 / Hrvatska PREMIJER LIGA BIH: TUZLA - SLOGA, nogomet Upotrijebi Države / Kanale za prikazivanje tvojih omiljenih TV kanala.
Tuzla City želi nastaviti sa dobrim rezultatima: Cilj je prije 19 sati — FK Tuzla City. U 18. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj. Tim povodom danas je ...
kolu španske La Lige. Ligue 1 Lyon priredio iznenađenje, pobijedio Monaco i pobjegao sa posljednjeg mjesta Lyon je rezultatom 0:1 slavio na gostovanju protiv Monaca u 16. kolu francuskog prvenstva. Premier League 02 Tottenham slavio na gostovanju protiv Nottinghama i stigao do druge vezane pobjede Tottenham je večeras slavio na gostovanju protiv Nottinghama rezultatom 0:2 u meču 17. kola engleskog Premiershipa.
Tuzla City - Sloga Doboj UŽIVO 16. 12. 2023 | Nogomet Pratite Tuzla City - Sloga Doboj 16. 12. 2023 uživo - livescore, međusobni omjer, nedavni rezultati i ostale informacije na Rezultati.com stranici.
Tuzla City Željezničar Sarajevo gledati prijenos 2 decembar 23. nov 2023. — (STREAMING***) Sloga Doboj Igman Konjic prijenos 11 10. nov 2023. — prije 6 dana — Željezničar Sarajevo Sloga Doboj prijenos 4 novembar 2023 ...
Memorijal Asim Ferhatović Hase: Učestvuje osam ekipa, objavljen raspored Memorijalni malonogometni turnir Asim Ferhatović Hase bit će održan 23. i 24. decembra u maloj dvorani KSC Skenderija. Najnovije Najčitanije La Liga prije 8 sati 23: Trijumfovali nakon šest mečeva: Osasuna golom duboko u sudijskoj nadoknadi savladala Rayo Vallecano Osasuna je rezultatom 1:0 pobijedila Rayo Vallecano u 17.
m:tel Premijer liga BiH sezona 2022/23 2. mar 2023. — FK TUZLA CITY - FK SLOGA DOBOJ. Datum. 05.03.2023 13:00. TV prenos. Sudija. Musa Mateo - Čitluk. Mjesto. Srebrenik. A 1. Dujak Goran - Odžak.
Arena sport TV BiH - moj trenutak, moj teren, moja tribina Tuzla City - Sloga. Fudbal Premijer liga BiH. 16.12. 15:00. Uživo. Lecce - Frosinone. Fudbal Italijanska liga. 16.12. 14:00. Uživo. Celta Vigo - Granada. Fudbal ...
kolo): Posušje - Borac 0:2 Banjalučki Borac je slavio protiv Posušja rezultatom 0:2 na otvaranju 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 10. 12. 2023 19: 11 PREMIJER LIGA BiH (17. kolo): Široki Brijeg - Zrinjski 0:2 Zrinjski je pobijedio Široki Brijeg u hercegovačkom derbiju odigranom u sklopu 17. kola Premijer lige BiH. 16: 17 PREMIJER LIGA BiH (17. kolo): Igman - Tuzla City 2:0 Igman je savladao Tuzla City u utakmici 17.
FK Sloga Doboj vs FK Tuzla City predviđanja, h2h ... FK Sloga Doboj. FT. 2 - 1. HT 0 - 0. FK Tuzla City. liveSream. Prijenos uživo. matchLive. Utakmica uživo. Pregled Razgovor chat Postave ...
PREMIJER LIGA BIHZrinjski je večeras u Mostaru remizirao 1:1 sa Aston Villom u susretu 6. kola grupe E UEFA Konferencijske lige. FIFA Komitet za suđenje potvrdio je danas listu sudija za 2024. godinu. Službena lica za 18. kolo Službena lica za 17. kolo Zrinjski je večeras na gostovanju kod AZ Alkmaara poražen sa 0:1 u susretu 5. kola grupe E UEFA Konferencijske lige. Premijer liga BiH - Informacije Povežite se Kontakt Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo Tel: +(387) 033 276-676 Fax: +(387) 033 444-332 Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova.
Tuzla City u ovaj susret ulazi nakon dvije velike pobjede (protiv Željezničara i Širokog Brijega), a eventualnim trijumfom nad Slogom dodatno bi se udaljili od zone ispadanja. “Prvo da pozdravim predstavnike medija. Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Igmanu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema.
FK Tuzla City U-15 - Raspored kola i utakmica KoloDatumDomaćinGostRez1.05.08.23.FK Tuzla City U‑15NK GOŠK U‑155 : 02.12.08.23.HŠK Zrinjski U‑15FK Tuzla City U‑150 : 23.19.08.23.FK Tuzla City U‑15NK Široki Brijeg U‑152 : 1Prikaži još 19 redova